Skinz

#bajuraya

Sizing Chart. 🌸KEBARUNG MELATI🌸 . 1 Set RM109 2 Set RM210 3 Set RM300 4 Set RM400 FREE POSTAGE SM. + RM8 FOR SS .. 🌹 Material High Quality Como Crepe & SB Line (Kain).. 🌹 Nursing & Wuduk Friendly - Zip bahagian Dada, Butang di tangan.. 🌹 Size S - 3XL.. 🌹 Cutting A Cut Loose.. 🌹 5 Pilihan Warna-Warni Raya.. 🌹 Pinggang FULL Getah. . . PLEASE TAKE NOTE : 📌 READYSTOK SEHINGGA 27/2/2020 (lepas tarikh ni closed order terus). . . Berminat WhatsApp Cik Put 011-1188 8292 💕 WhatsApp Cik Put 011-1188 8292 💕 . ~ Secantik #mirafilzah bila bergaya dengan koleksi #bajukurung kami ~ #raya #bajuraya #kurungbridesmaid #bajuraya2020 #minikurung #kebaya #kurungmoden #peplum #kebayamoden #bajukurungcantik #bajukurungprinted #kebarung #kebayalabuh #kebarungbatik #bajukurungmurah #bajukurungraya #kurungcomocrepe #bajukurungmalaysia #bajukurungdustypink #muslimahfashion #meletop #bazaarpaknil #sayajualonline #sayajualmurah #lokalah #terapiinstagram #assalamualaikum #ajimaura


0💬Normal

Pre order dress pun ada untuk warna kuning 😍😍. Saiz dari baby sehingga plussize tau 💛💛. Semua orang boleh raya sedondon tahun nie 💖💖. . . #bajumuslimah #bajuraya #bajurayamoden #bajukahwinmurah #bajubudakmurah #bajuplussize #bajurayaplussize #bajuakadnikahperempuan #bajutunangmurah #bajutunangsimple #bajuhantaran #dresskahwin #dresstunang #dressplussize #dressbaby


0💬Normal

🌸KEBARUNG MELATI🌸 . 1 Set RM109 2 Set RM210 3 Set RM300 4 Set RM400 FREE POSTAGE SM. + RM8 FOR SS .. 🌹 Material High Quality Como Crepe & SB Line (Kain).. 🌹 Nursing & Wuduk Friendly - Zip bahagian Dada, Butang di tangan.. 🌹 Size S - 3XL.. 🌹 Cutting A Cut Loose.. 🌹 5 Pilihan Warna-Warni Raya.. 🌹 Pinggang FULL Getah. . . PLEASE TAKE NOTE : 📌 READYSTOK SEHINGGA 27/2/2020 (lepas tarikh ni closed order terus). . . Berminat WhatsApp Cik Put 011-1188 8292 💕 WhatsApp Cik Put 011-1188 8292 💕 . ~ Secantik #mirafilzah bila bergaya dengan koleksi #bajukurung kami ~ #raya #bajuraya #kurungbridesmaid #bajuraya2020 #minikurung #kebaya #kurungmoden #peplum #kebayamoden #bajukurungcantik #bajukurungprinted #kebarung #kebayalabuh #kebarungbatik #bajukurungmurah #bajukurungraya #kurungcomocrepe #bajukurungmalaysia #bajukurungmaroon #muslimahfashion #meletop #bazaarpaknil #sayajualonline #sayajualmurah #lokalah #terapiinstagram #assalamualaikum #ajimaura


0💬Normal

🌸KEBARUNG MELATI🌸 . 1 Set RM109 2 Set RM210 3 Set RM300 4 Set RM400 FREE POSTAGE SM. + RM8 FOR SS .. 🌹 Material High Quality Como Crepe & SB Line (Kain).. 🌹 Nursing & Wuduk Friendly - Zip bahagian Dada, Butang di tangan.. 🌹 Size S - 3XL.. 🌹 Cutting A Cut Loose.. 🌹 5 Pilihan Warna-Warni Raya.. 🌹 Pinggang FULL Getah. . . PLEASE TAKE NOTE : 📌 READYSTOK SEHINGGA 27/2/2020 (lepas tarikh ni closed order terus). . . Berminat WhatsApp Cik Put 011-1188 8292 💕 WhatsApp Cik Put 011-1188 8292 💕 . ~ Secantik #mirafilzah bila bergaya dengan koleksi #bajukurung kami ~ #raya #bajuraya #kurungbridesmaid #bajuraya2020 #minikurung #kebaya #kurungmoden #peplum #kebayamoden #bajukurungcantik #bajukurungprinted #kebarung #kebayalabuh #kebarungbatik #bajukurungmurah #bajukurungraya #kurungcomocrepe #bajukurungmalaysia #bajukurungdarkblue #muslimahfashion #meletop #bazaarpaknil #sayajualonline #sayajualmurah #lokalah #terapiinstagram #assalamualaikum #ajimaura


0💬Normal

LORISSA EXCLUSIVE #byferraoutlet _ . . . _ 𝐏𝐑𝐎𝐌𝐎 𝐏𝐑𝐈𝐂𝐄 | RM 135 ( N/P : RM 190 ) MATERIAL : MOSS CREPE SIZE : S | M | L/XL | XXL _ . . 📍𝗣𝗢𝗦𝗧𝗔𝗚𝗘 𝗙𝗥𝗘𝗘 𝗦𝗘𝗠𝗘𝗡𝗔𝗡𝗝𝗨𝗡𝗚 𝗔𝗗𝗗 𝗥𝗠 𝟭𝟱 𝗦𝗔𝗕𝗔𝗛 / 𝗦𝗔𝗥𝗔𝗪𝗔𝗞 . . _ 𝐂𝐥𝐢𝐤 👉 #Lorissaexclusivebyferraoutlet _ . . . 🔹 𝐂𝐥𝐢𝐤 𝐥𝐢𝐧𝐤 𝐝𝐢 𝐛𝐢𝐨 𝐮𝐧𝐭𝐮𝐤 𝐭𝐞𝐦𝐩𝐚𝐡𝐚𝐧 🔸 𝐖𝐚𝐫𝐧𝐚 𝐦𝐮𝐧𝐠𝐤𝐢𝐧 𝐬𝐞𝐝𝐢𝐤𝐢𝐭 𝐛𝐞𝐫𝐛𝐞𝐳𝐚 𝐚𝐭𝐚𝐬 𝐟𝐚𝐤𝐭𝐨𝐫 𝐩𝐞𝐧𝐜𝐚𝐡𝐚𝐲𝐚𝐚𝐧 𝐚𝐭𝐚𝐮𝐩𝐮𝐧 𝐛𝐞𝐫𝐥𝐚𝐢𝐧𝐚𝐧 𝐬𝐞𝐭𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐬𝐜𝐫𝐞𝐞𝐧, 𝐦𝐨𝐧𝐢𝐭𝐨𝐫 𝐝𝐚𝐧 𝐩𝐡𝐨𝐧𝐞 _ #ferraoutlet #sayajual #minikurung #kurungcorak #kurungmoden #kurungraya #kurungcantik #bajukebaya #bajukebarung #dress #dresslabuh #kurungmini #kurungmodenmurah #kurungmalaysia #kurungmodencantik #baju #bajuraya #bajumurah #bajukurungmurah #bajukurungcantik #bajukurungmalaysia #sayajualonline #terapiinstagram #aurainsta #lawa #kurungbridesmaid #bazarpaknil #bazaronline


0💬Normal

ZAFIKH EXCLUSIVE . Price :Rm149 free postage sem / add rm15 for ss . If buy 2pcs Rm280 free postage sem / add rm30 for ss . S Shoulder 14" Bust 32-34 Sleeves 22" Length front 23" Length back 25 . Skirt Waist 24"-34" Hips 34" Length 40" . M Shoulder 14.5" Bust: 36-38 Sleeves 22" Length front 23" Length back 25 . Skirt Waist 26"-36" Hips 36-38 Length 40" . L/XL Shoulder 16 Bust 40-42 Sleeves 23" Length front 24" Length back 26 . Skirt Waist 30"-40" Hips 42" Length 41" . 🌹Material : denim cotton strechable with exclusive lace 🌹 Available in S M L/XL 🌹 Material memeri 1-3 inci 💋 There might be 3cm-4cm difference in the measurements given due to the different strectchable quality of the material and the way measurement is taken ❤ Back zipper ❤ Zipper at sleeve ❤ Highly strectchable denim cotton ❤ Lace bunga at bahagian depan baju & tgn ❤ Nett skirt full lining . Ws 0169587492 @ click link di bio . #likeforlikes #love #sayajual #ootd #bajutunang #bajunikah #bajukenduri #borongmurah #bajubridesmaid #kurungwanita #kurungmurah #bajuraya #kurungmurah #shulijuan


0💬Normal

🌸KEBARUNG MELATI🌸 . 1 Set RM109 2 Set RM210 3 Set RM300 4 Set RM400 FREE POSTAGE SM. + RM8 FOR SS .. 🌹 Material High Quality Como Crepe & SB Line (Kain).. 🌹 Nursing & Wuduk Friendly - Zip bahagian Dada, Butang di tangan.. 🌹 Size S - 3XL.. 🌹 Cutting A Cut Loose.. 🌹 5 Pilihan Warna-Warni Raya.. 🌹 Pinggang FULL Getah. . . PLEASE TAKE NOTE : 📌 READYSTOK SEHINGGA 27/2/2020 (lepas tarikh ni closed order terus). . . Berminat WhatsApp Cik Put 011-1188 8292 💕 WhatsApp Cik Put 011-1188 8292 💕 . ~ Secantik #mirafilzah bila bergaya dengan koleksi #bajukurung kami ~ #raya #bajuraya #kurungbridesmaid #bajuraya2020 #minikurung #kebaya #kurungmoden #peplum #kebayamoden #bajukurungcantik #bajukurungprinted #kebarung #kebayalabuh #kebarungbatik #bajukurungmurah #bajukurungraya #kurungcomocrepe #bajukurungmalaysia #bajukurungemeraldgreen #muslimahfashion #meletop #bazaarpaknil #sayajualonline #sayajualmurah #lokalah #terapiinstagram #assalamualaikum #ajimaura


0💬Normal

🌸KEBARUNG MELATI🌸 . 1 Set RM109 2 Set RM210 3 Set RM300 4 Set RM400 FREE POSTAGE SM. + RM8 FOR SS .. 🌹 Material High Quality Como Crepe & SB Line (Kain).. 🌹 Nursing & Wuduk Friendly - Zip bahagian Dada, Butang di tangan.. 🌹 Size S - 3XL.. 🌹 Cutting A Cut Loose.. 🌹 5 Pilihan Warna-Warni Raya.. 🌹 Pinggang FULL Getah. . . PLEASE TAKE NOTE : 📌 READYSTOK SEHINGGA 27/2/2020 (lepas tarikh ni closed order terus). . . Berminat WhatsApp Cik Put 011-1188 8292 💕 WhatsApp Cik Put 011-1188 8292 💕 . ~ Secantik #mirafilzah bila bergaya dengan koleksi #bajukurung kami ~ #raya #bajuraya #kurungbridesmaid #bajuraya2020 #minikurung #kebaya #kurungmoden #peplum #kebayamoden #bajukurungcantik #bajukurungprinted #kebarung #kebayalabuh #kebarungbatik #bajukurungmurah #bajukurungraya #kurungcomocrepe #bajukurungmalaysia #bajukurungemeraldgreen #muslimahfashion #meletop #bazaarpaknil #sayajualonline #sayajualmurah #lokalah #terapiinstagram #assalamualaikum #ajimaura


0💬Normal

ZAFIKH EXCLUSIVE . Price :Rm149 free postage sem / add rm15 for ss . If buy 2pcs Rm280 free postage sem / add rm30 for ss . S Shoulder 14" Bust 32-34 Sleeves 22" Length front 23" Length back 25 . Skirt Waist 24"-34" Hips 34" Length 40" . M Shoulder 14.5" Bust: 36-38 Sleeves 22" Length front 23" Length back 25 . Skirt Waist 26"-36" Hips 36-38 Length 40" . L/XL Shoulder 16 Bust 40-42 Sleeves 23" Length front 24" Length back 26 . Skirt Waist 30"-40" Hips 42" Length 41" . 🌹Material : denim cotton strechable with exclusive lace 🌹 Available in S M L/XL 🌹 Material memeri 1-3 inci 💋 There might be 3cm-4cm difference in the measurements given due to the different strectchable quality of the material and the way measurement is taken ❤ Back zipper ❤ Zipper at sleeve ❤ Highly strectchable denim cotton ❤ Lace bunga at bahagian depan baju & tgn ❤ Nett skirt full lining . Ws 0169587492 @ click link di bio . #likeforlikes #love #sayajual #ootd #bajutunang #bajunikah #bajukenduri #borongmurah #bajubridesmaid #kurungwanita #kurungmurah #bajuraya #kurungmurah #shulijuan


0💬Normal

🌸KEBARUNG MELATI🌸 . 1 Set RM109 2 Set RM210 3 Set RM300 4 Set RM400 FREE POSTAGE SM. + RM8 FOR SS .. 🌹 Material High Quality Como Crepe & SB Line (Kain).. 🌹 Nursing & Wuduk Friendly - Zip bahagian Dada, Butang di tangan.. 🌹 Size S - 3XL.. 🌹 Cutting A Cut Loose.. 🌹 5 Pilihan Warna-Warni Raya.. 🌹 Pinggang FULL Getah. . . PLEASE TAKE NOTE : 📌 READYSTOK SEHINGGA 27/2/2020 (lepas tarikh ni closed order terus). . . Berminat WhatsApp Cik Put 011-1188 8292 💕 WhatsApp Cik Put 011-1188 8292 💕 . ~ Secantik #mirafilzah bila bergaya dengan koleksi #bajukurung kami ~ #raya #bajuraya #kurungbridesmaid #bajuraya2020 #minikurung #kebaya #kurungmoden #peplum #kebayamoden #bajukurungcantik #bajukurungprinted #kebarung #kebayalabuh #kebarungbatik #bajukurungmurah #bajukurungraya #kurungcomocrepe #bajukurungmalaysia #bajukurungemeraldgreen #muslimahfashion #meletop #bazaarpaknil #sayajualonline #sayajualmurah #lokalah #terapiinstagram #assalamualaikum #ajimaura


0💬Normal

Baju melayu, sampin serta songkok tampak bergaya,⁠ Berbaju kurung serta tudung tak kurang manisnya,⁠ Baju raya sedondon sekeluarga,⁠ Buat suasana bertambah ceria.⁠ ⁠ RAYA 2020 Vol 1 The Bangun collection is available now! Visit our website to shop!⁠ ⁠ #zaraks #comfortwear #bajumelayu #bajukurung #bajuraya #sampingraya #raya2020 #raya⁠ ⠀⁠ ➖ SHOP Online or Showroom ➖⁣⠀⁠ 🖇 https://zaraks.com⁣⠀⁠ 📍Waze / Google Maps "POKOKS"⁣⠀⁠ 🏢 Showroom Opening hours : 10am - 5pm⁣⁠ 🌞 Open everyday: Mon - Sun⁠ (Unless stated)


0💬Normal

🌼 PRINCESS QALSOM KURUNG 🌼 👉🏻12 Pilihan Warna 👉🏻Material Premium Quality Como Crepe 👉🏻Size XS, S, M, L, XL, 2XL 👉🏻Wudhu' Friendly (Hidden Zip) 👉🏻Breastfeed Friendly (Hidden Zip) 👉🏻Side pocket Kiri & Kanan (Kocek Tanam) 👉🏻Kain Susun Belakang (Ada Zip & Getah) 👉🏻Ukuran dalam inch' ---------------------------------- nak order wasap.my/60136668179/princessqalsomkz . . #riena #kurungcotton #cotton #bajucotton #cottonmurah #kurungmoden #kurungkids #kurungsetmomkid #seadanyaaku #ceritahantuasrama #2takdircinta #raya2020 #bajuraya #printedkurung #bajusedondon #jujurlahnikahiaku #dramachandelier #maaftakindah #bukankahwinpaksa #rahsiahati


0💬Normal

Ada apa dengan 24.02.2020? 🤔⠀ -⠀ Dengan berbangga hati, Skirtbysisters nak launch koleksi skirt baru pada 24.02.2020 ni.😍⠀ Siapa yang excited macam iolls?🙌🏻⠀ -⠀ Save the date - 24 February 2020 10am - 4pm #comingsoon. Nak EARLY BIRD PRICE? Komen atau wassap terus untuk masuk waiting list. Saya Fida, SBS Skirt's Consultant anda yang sah.😘⠀ .⠀ Skirtbysisters buka order untuk 365 customer sahaja, so baik korang cepat2 wassap untuk masuk waiting list tu sebelum penuh.😣⠀ .⠀ Kindly whatsapp for fast respond.👇🏻☺️⠀ 📲 011 1861 2796⠀ 📲 011 1861 2796⠀ 📲 011 1861 2796⠀ .⠀ Atau boleh terus klik link wassap di bio profile.👆🏻 ☺️⠀ .⠀ #skirtlabuh #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmoden #skirtmalaysia #skirt #skirtlabuhcantik #skirtmodern #skirtexclusivemalaysia #skirtexclusive #skirtkembang #skirtplain #skirtchiffon #jualskirt #skirtbysisterslovers #skirtmuslimah #skirtkerja #skirtno1malaysia #skirtno2malaysia #skirtlovers #skirtbysisters#skirtraya #skirtglitter #bajubridesmaid #bajutunang #bajuraya #bajuraya2020 #skirtspecialist


0💬Normal

🌸KEBARUNG MELATI🌸 . 1 Set RM109 2 Set RM210 3 Set RM300 4 Set RM400 FREE POSTAGE SM. + RM8 FOR SS .. 🌹 Material High Quality Como Crepe & SB Line (Kain).. 🌹 Nursing & Wuduk Friendly - Zip bahagian Dada, Butang di tangan.. 🌹 Size S - 3XL.. 🌹 Cutting A Cut Loose.. 🌹 5 Pilihan Warna-Warni Raya.. 🌹 Pinggang FULL Getah. . . PLEASE TAKE NOTE : 📌 READYSTOK SEHINGGA 27/2/2020 (lepas tarikh ni closed order terus). . . Berminat WhatsApp Cik Put 011-1188 8292 💕 WhatsApp Cik Put 011-1188 8292 💕 . ~ Secantik #mirafilzah bila bergaya dengan koleksi #bajukurung kami ~ #raya #bajuraya #kurungbridesmaid #bajuraya2020 #minikurung #kebaya #kurungmoden #peplum #kebayamoden #bajukurungcantik #bajukurungprinted #kebarung #kebayalabuh #kebarungbatik #bajukurungmurah #bajukurungraya #kurungcomocrepe #bajukurungmalaysia #bajukurungdustypink #muslimahfashion #meletop #bazaarpaknil #sayajualonline #sayajualmurah #lokalah #terapiinstagram #assalamualaikum #ajimaura


0💬Normal

Ada apa dengan 24.02.2020? 🤔⠀ -⠀ Dengan berbangga hati, Skirtbysisters nak launch koleksi skirt baru pada 24.02.2020 ni.😍⠀ Siapa yang excited macam iolls?🙌🏻⠀ -⠀ Save the date - 24 February 2020 10am - 4pm #comingsoon. Nak EARLY BIRD PRICE? Komen atau wassap terus untuk masuk waiting list. Saya Fida, SBS Skirt's Consultant anda yang sah.😘⠀ .⠀ Skirtbysisters buka order untuk 365 customer sahaja, so baik korang cepat2 wassap untuk masuk waiting list tu sebelum penuh.😣⠀ .⠀ Kindly whatsapp for fast respond.👇🏻☺️⠀ 📲 011 1861 2796⠀ 📲 011 1861 2796⠀ 📲 011 1861 2796⠀ .⠀ Atau boleh terus klik link wassap di bio profile.👆🏻 ☺️⠀ .⠀ #skirtlabuh #skirtlabuhmalaysia #skirtlabuhmuslimah #skirtcantik #skirtmoden #skirtmalaysia #skirt #skirtlabuhcantik #skirtmodern #skirtexclusivemalaysia #skirtexclusive #skirtkembang #skirtplain #skirtchiffon #jualskirt #skirtbysisterslovers #skirtmuslimah #skirtkerja #skirtno1malaysia #skirtno2malaysia #skirtlovers #skirtbysisters#skirtraya #skirtglitter #bajubridesmaid #bajutunang #bajuraya #bajuraya2020 #skirtspecialist


0💬Normal

🌸KEBARUNG MELATI🌸 . 1 Set RM109 2 Set RM210 3 Set RM300 4 Set RM400 FREE POSTAGE SM. + RM8 FOR SS .. 🌹 Material High Quality Como Crepe & SB Line (Kain).. 🌹 Nursing & Wuduk Friendly - Zip bahagian Dada, Butang di tangan.. 🌹 Size S - 3XL.. 🌹 Cutting A Cut Loose.. 🌹 5 Pilihan Warna-Warni Raya.. 🌹 Pinggang FULL Getah. . . PLEASE TAKE NOTE : 📌 READYSTOK SEHINGGA 27/2/2020 (lepas tarikh ni closed order terus). . . Berminat WhatsApp Cik Put 011-1188 8292 💕 WhatsApp Cik Put 011-1188 8292 💕 . ~ Secantik #mirafilzah bila bergaya dengan koleksi #bajukurung kami ~ #raya #bajuraya #kurungbridesmaid #bajuraya2020 #minikurung #kebaya #kurungmoden #peplum #kebayamoden #bajukurungcantik #bajukurungprinted #kebarung #kebayalabuh #kebarungbatik #bajukurungmurah #bajukurungraya #kurungcomocrepe #bajukurungmalaysia #bajukurungkrim #muslimahfashion #meletop #bazaarpaknil #sayajualonline #sayajualmurah #lokalah #terapiinstagram #assalamualaikum #ajimaura


0💬Normal

== KEBARUNG MELATI == . ▪︎Material High Quality Como Crepe & SB Line (Kain) ▪︎Nursing & Wuduk Friendly - Zip Bhgn Dada, Butang di Tangan ▪︎Saiz S - 3XL ▪︎Cutting A Cut Loose ▪︎5 Pilihan warna-warni Raya ▪︎Pinggang getah penuh . HARGA : RM109.00 FREE POSTAGE . Pertanyaan dan pembelian sila whatsapp 👇 www.wasap.my/60105501597 . #bajukurungcantik #kebarungcantik #kebarungmoden #kurungmoden #kebarungmosscrepe #bajuraya #bajukenduri


0💬Normal

== KEBARUNG MELATI == . ▪︎Material High Quality Como Crepe & SB Line (Kain) ▪︎Nursing & Wuduk Friendly - Zip Bhgn Dada, Butang di Tangan ▪︎Saiz S - 3XL ▪︎Cutting A Cut Loose ▪︎5 Pilihan warna-warni Raya ▪︎Pinggang getah penuh . HARGA : RM109.00 FREE POSTAGE . Pertanyaan dan pembelian sila whatsapp 👇 www.wasap.my/60105501597 . #bajukurungcantik #kebarungcantik #kebarungmoden #kurungmoden #kebarungmosscrepe #bajuraya #bajukenduri


0💬Normal

== KEBARUNG MELATI == . ▪︎Material High Quality Como Crepe & SB Line (Kain) ▪︎Nursing & Wuduk Friendly - Zip Bhgn Dada, Butang di Tangan ▪︎Saiz S - 3XL ▪︎Cutting A Cut Loose ▪︎5 Pilihan warna-warni Raya ▪︎Pinggang getah penuh . HARGA : RM109.00 FREE POSTAGE . Pertanyaan dan pembelian sila whatsapp 👇 www.wasap.my/60105501597 . #bajukurungcantik #kebarungcantik #kebarungmoden #kurungmoden #kebarungmosscrepe #bajuraya #bajukenduri


0💬Normal

Cookies tutup order! . Haaa kecut tak? Tu la den dah kabo. Suh order awal. Tak lama lagi kita akan tutup order. Sebab quota dah nak penuh 😭😭😭 . Chop.. bukan tak nak buat banyak-banyak. Dah bukak banyak dah ni. Tapi jangan risau, HQ belum keluarkan date untuk tutup order. Cuma HQ dah inform “tak lama lagi kita nak tutup order dah ni”. So sempat lagi ni nak order. . Jom wasap kakak howkeyyy❤️ . #bliciousseries #bliciousseries2020 #kuihviral #premiumcookies #bajuraya #kuihraya #agentbliciousseries #agentbliciousseries2020


0💬Normal

Next Page