#hantaran

Bissmillahirahmanirrahim .. . . Mukena Travelset 💛 Sangat ringan hanya 250gr 2in1 bisa tanpa kepala/dengan kepala Bahan katun silky Sangat lembut adem dan ringan Mukena atasan panjang depan -/+ 125cm Panjang belakang -/+ 135cm Rok panjang -/+ 125cm Lingkar rok -/+ 150cm Pouch -/+ 16x15cm (kecil) #mukena #mukenatille #mukenabandungonline #mukenamewahcantik #mukenalebaran #mukenashabby #mukenachanel #mukenakatunsutra #mukenamutiara #mukenamaxmara #mukenasutrabordir #mukenasutrasilk #hantaran #mukenamahar #mukenamotif #mukenacantik #mukenahits #mukenamurah


0💬Normal

Bissmillahirahmanirrahim .. . . Mukena Travelset 💛 Sangat ringan hanya 250gr 2in1 bisa tanpa kepala/dengan kepala Bahan katun silky Sangat lembut adem dan ringan Mukena atasan panjang depan -/+ 125cm Panjang belakang -/+ 135cm Rok panjang -/+ 125cm Lingkar rok -/+ 150cm Pouch -/+ 16x15cm (kecil) #mukena #mukenatille #mukenabandungonline #mukenamewahcantik #mukenalebaran #mukenashabby #mukenachanel #mukenakatunsutra #mukenamutiara #mukenamaxmara #mukenasutrabordir #mukenasutrasilk #hantaran #mukenamahar #mukenamotif #mukenacantik #mukenahits #mukenamurah


0💬Normal

Bila hati dah mula terpikat, mulalah rasa nak bagi hadiah! 🥰 . Ramai yg dah beli jam ni utk diletak di atas dulang hantaran! Hantaran kita bila lagi? 🙈 . WASAP SEKARANG KE +60199412249/TEKAN LINK DI BIO SEKARANG 📲 #jamviral #jamviralmalaysia #jammurah #jamazankiblat #jamazankiblatviral #jam #jamtanganwanita #jamtanganmurah #burujpremium #burujexclusive #burujsport #burujqibla #burujcouple #hadiahanniversary #hadiahbirthdaymurah #jamtanganlelaki #accessories #danielwellington #hadiah #gifts #kahwin #hantaran #hantarankahwin #burujaysa


0💬Normal

Bissmillahirahmanirrahim .. . . Mukena Travelset 💛 Sangat ringan hanya 250gr 2in1 bisa tanpa kepala/dengan kepala Bahan katun silky Sangat lembut adem dan ringan Mukena atasan panjang depan -/+ 125cm Panjang belakang -/+ 135cm Rok panjang -/+ 125cm Lingkar rok -/+ 150cm Pouch -/+ 16x15cm (kecil) #mukena #mukenatille #mukenabandungonline #mukenamewahcantik #mukenalebaran #mukenashabby #mukenachanel #mukenakatunsutra #mukenamutiara #mukenamaxmara #mukenasutrabordir #mukenasutrasilk #hantaran #mukenamahar #mukenamotif #mukenacantik #mukenahits #mukenamurah


0💬Normal

Unique pink striped pajamas, available by READY ✅ . . 🍿Short sleeves & Short pants / Sleepshirt : IDR 85 (women) 🍿Short sleeves & Long pants : IDR 90 (women) 🍿Long sleeves & Long pants : IDR 100 (women) 🍿Available for size XS-5XL : women, men & kids pajamas 🍿Premium Rayon . #piyamarayon #piyamadewasa #piyamajumbo #piyamabigsize #piyamacouple #piyamamurah #jualpiyamamurah #pyjamas #jualpyjamas #pajamas #bajutidur #jualbajutidur #bajutidurmurah #sleepdress #homedress #hantaran #hantarannikah #kemejafloral #hantaranpernikahan #seserahan #kadoultah #piyamaanak #jualpiyamaanak #piyamaanakmurah


0💬Normal

Bissmillahirahmanirrahim .. . . Mukena Travelset 💛 Sangat ringan hanya 250gr 2in1 bisa tanpa kepala/dengan kepala Bahan katun silky Sangat lembut adem dan ringan Mukena atasan panjang depan -/+ 125cm Panjang belakang -/+ 135cm Rok panjang -/+ 125cm Lingkar rok -/+ 150cm Pouch -/+ 16x15cm (kecil) #mukena #mukenatille #mukenabandungonline #mukenamewahcantik #mukenalebaran #mukenashabby #mukenachanel #mukenakatunsutra #mukenamutiara #mukenamaxmara #mukenasutrabordir #mukenasutrasilk #hantaran #mukenamahar #mukenamotif #mukenacantik #mukenahits #mukenamurah


0💬Normal

Mr.Smile pajamas, available by Ready✅: . 😋Short sleeves & Short pants / Sleepshirt : IDR 85 (women) 😋Short sleeves & Long pants : IDR 90 (women) 😋Long sleeves & Long pants : IDR 100 (women) 😋Available for size XS-5XL : women, men & kids pajamas 😋Premium Rayon . #piyamarayon #piyamadewasa #piyamajumbo #piyamarayon #piyamacouple #piyamamurah #jualpiyamamurah #pyjamas #jualpyjamas #pajamas #bajutidur #jualbajutidur #bajutidurmurah #sleepdress #homedress #hantaran #hantarannikah #kemejafloral #hantaranpernikahan #seserahan #piyamaanak #jualpiyamaanak #piyamaanakmurah


0💬Normal

Roti krumpul dari Asiya Cakes.. Lembut dan nyummy. Harga ekonomis namun rasa dijamin deh.. cocok untuk cemilan keluarga atau sebagai hantaran.. #rotikrumpul #hantaran #rotihantaran #kuehantaranpedan #kedungan #ceper


0💬Normal

RESTOCK • Pink flo pajamas, available by READY ✅ . . ⛵️Short sleeves & Short pants / Sleepshirt : IDR 85 (women) ⛵️Short sleeves & Long pants : IDR 90 (women) ⛵️Long sleeves & Long pants : IDR 100 (women) ⛵️Available for size XS-5XL : women, men & kids pajamas ⛵️Premium Rayon . . #piyamarayon #piyamadewasa #piyamajumbo #piyamarayon #piyamacouple #piyamamurah #jualpiyamamurah #pyjamas #jualpyjamas #pajamas #bajutidur #jualbajutidur #bajutidurmurah #sleepdress #homedress #hantaran #hantarannikah #kemejafloral #hantaranpernikahan #seserahan #piyamaanak #jualpiyamaanak #piyamaanakmurah


0💬Normal

"Get your wedding tray to look as elegant as you". . 🌼 Towel 🌼. . Thx for order ^_^. . We are available for rent & purchase : . ✔Kotak hantaran (akrilik/mika) ✔Kotak perhiasan (akrilik/mika) ✔Ring box ✔Jasa hias box Hantaran/seserahan. ✔Kreasi Mahar . Further information : 📲 whatsapp : 0812-7776-1122 . . #khandesign #engagement #wedding #kotakmahar #kotakseserahan #mahar #hantaran #boxhantaran #seserahan #maharsilhoutte #kreasimahar #maharbogor #bogor #sewakotakseserahan #seserahanmurah #seserahanmewah #seserahanunik #ringbox #sewakotakseserahan #hantaranbogor #hantaranjakarta #seserahanjakarta #sewakotakhantaran #jasamahar #sewaringbox #sewakotakhantaranbogor #sewakotakhantaranjakarta #kreasimahar


0💬Normal

RESTOCK • Butterfly pajamas, available by ✅ . . 🥒Short sleeves & Short pants / Sleepshirt : IDR 85 (women) 🥒Short sleeves & Long pants : IDR 90 (women) 🥒Long sleeves & Long pants : IDR 100 (women) 🥒Available for size XS-5XL : women, men & kids pajamas 🥒Premium Rayon . #piyamarayon #piyamadewasa #piyamajumbo #piyamacouple #piyamamurah #jualpiyamamurah #pyjamas #piyamarayon #jualpyjamas #pajamas #bajutidur #jualbajutidur #bajutidurmurah #hantaran #jualbajutidurmurah #hantaranpernikahan #piyamabigsize #kado #piyamajumbo #kadoultah #piyamaanak #jualpiyamaanak #piyamaanakmurah


0💬Normal

"Get your wedding tray to look as elegant as you". . 🌼 Underwear 🌼. . Thx for order ^_^. . We are available for rent & purchase : . ✔Kotak hantaran (akrilik/mika) ✔Kotak perhiasan (akrilik/mika) ✔Ring box ✔Jasa hias box Hantaran/seserahan. ✔Kreasi Mahar . Further information : 📲 whatsapp : 0812-7776-1122 . . #khandesign #engagement #wedding #kotakmahar #kotakseserahan #mahar #hantaran #boxhantaran #seserahan #maharsilhoutte #kreasimahar #maharbogor #bogor #sewakotakseserahan #seserahanmurah #seserahanmewah #seserahanunik #ringbox #sewakotakseserahan #hantaranbogor #hantaranjakarta #seserahanjakarta #sewakotakhantaran #jasamahar #sewaringbox #sewakotakhantaranbogor #sewakotakhantaranjakarta #kreasimahar


0💬Normal

"Get your wedding tray to look as elegant as you". . 🌼 Dress 🌼. . Thx for order ^_^. . We are available for rent & purchase : . ✔Kotak hantaran (akrilik/mika) ✔Kotak perhiasan (akrilik/mika) ✔Ring box ✔Jasa hias box Hantaran/seserahan. ✔Kreasi Mahar . Further information : 📲 whatsapp : 0812-7776-1122 . . #khandesign #engagement #wedding #kotakmahar #kotakseserahan #mahar #hantaran #boxhantaran #seserahan #maharsilhoutte #kreasimahar #maharbogor #bogor #sewakotakseserahan #seserahanmurah #seserahanmewah #seserahanunik #ringbox #sewakotakseserahan #hantaranbogor #hantaranjakarta #seserahanjakarta #sewakotakhantaran #jasamahar #sewaringbox #sewakotakhantaranbogor #sewakotakhantaranjakarta #kreasimahar


0💬Normal

Bismillahirrahmanirrahim Assalamualaikum🥳🥳🥳 Bagi yang mau Booking Hantaran dan Mahar bisa di tempat Busaqoh niiih Silahkan hubungi Wa:0895700747604 IG: @busaqoh_seserahanbjm Line:busaqohbjm Follow Ig lainnya @busaqoh_buketbjm @busaqoh_gamebjm #Nikah #mahar #hantaran #seserahan #hantaranbjm #hantaranmurah #maharpernikahan #hantaranpernikahan #maharbanjarmasin #hantaranbanjarmasin #hantaranmurahmeriah


0💬Normal

➡ Sekali korang set dalam kepala nak #kurus, first of all kena push diri sendiri untuk kurus! Bukan buat sambil lewa or hangat - hangat tahi ayam je. Alang - alang menyeluk pekasam biar sampai ke pangkal lengan 😘😘.. Alang - alang nak turunkan #berat badan, biar sampai dapat bentuk badan idaman. Same goes kalau consume #Greenslim. Even berat dah turun, make sure consume sampai dapat berat badan yang korang nak sangat tu. Jangan dah turun 7 - 8 kilo dah puas hati padahal berat badan yang korang perlu kurangkan berbelas kilo. Hehee! Takda yang mustahil dengan set combo Greenslim & #TinaBeautyCoffee, asalkan korang kena consistent 💕💕.. Tengok cam sis ni, pheww dah macam anak dara weyy! Ni semua penangan Gs & TBC ni la. Haa tunggu apa lagi, taknak jadi macam sis ni ke? Kalau nak, mh lerr grab cepat set combo kebabaom ni. Masih belom terlambat okay! - ⭕ Click hashtag #Greenslim_Yani untuk view lebih banyak gambar dan video ⭕ - 🔴 Tekan link WhatsApp di bio @greenslim_yani untuk terus order 🔴 - #ReramaMelantun #Greenslim_Yani #Greenslim #TBC #TinaBeautyCoffee #KopiTina #KopiKurus #Slim #Kurus #Ramping #Cantik #Sihat #Selamat #UbatKurus #ProdukKurus #KurusSihat #KurusCepat #KurusLangsing #SlimmingProducts #Tunang #Kahwin #Hantaran


0💬Normal

🌸 Mukena Arsyana 🌸⠀ 🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱 ⠀ 🌼Ciri khas : Kain full bordir langsung ke kain (bukan bordir tempel) dan ada permata sekeliling bordir, ada tile rumbai. Kain adem dan nyaman banget dipakai. ⠀ 🌷Kain : Cotton Silk⠀ 🌷Ready warna : Putih, hitam, warna lain bisa request (pre order)⠀ 🌷Tas cantik⠀ ⠀ 🌼Size :⠀ 🌷Atasan depan : 118cm⠀ 🌷Atasan belakang : 138cm⠀ 🌷Bawahan : 120cm⠀ 🌷Lingkar bawahan : 160cm⠀ ⠀ ========= Wa - 0857 4858 4499 . . #mukena #kaylila #mukenasutra #mukenapremium #mukenapejabat #nikah #mahar #hantaran


0💬Normal

Next Page